Om Os

Service til tiden – din garanti for en hurtig og god service

lfpservice har et tæt samarbejde med branchens førende distributører og producenter, hvilket sikrer den rigtige service, til den rigtige pris, til den aftalte tid.

lfpservice vil være den rigtige samarbejdspartner for mindre- og mellemstore virksomheder, der ønsker en dedikeret og kompetent samarbejdspartner. Vort ønske er at skabe et tillidsfuldt forhold og en længerevarende relation til vore kunder, ved gennem forretningsforståelse at levere værdiskabende service løsninger, samt overholde de aftalte priser og leveringstider.

Service til tiden” er et servicekoncept vi selv har udviklet, der kort fortalt går ud på at sikre, at vi holder det vi lover.

Vi møder op til aftalt tid. Vi bliver færdige som aftalt og vores viden bliver løbende opdateret til den nutid vi lever i. Konceptet bygger på 2 hovedpunkter – Viden og Service. Vores viden skal først og fremmest følge med den tid vi lever i og vores service skal være som aftalt til tiden. Det er vigtigt for os, at du kan stole på, det vi siger og gør.

Erfaring

Know-How

Vores konsulenter holder sig løbende orienteret om den nyeste teknologi indenfor printere samt service af disse. Dette gør vi hånd i hånd med producenterne.

Vi bestræber os for at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige rådgivning samt service af printere.

Feedback

Vi justerer løbende vores service på baggrund af den feedback vi får fra vores kunder og vores generelle erfaring med at arbejde med at udføre service. Hvis du har nogle kommentarer til, hvordan vi kan blive endnu bedre hører vi meget gerne fra dig.

Autorisationer

Vores teknikere er fuldt uddannet på alle EPSON storformat herunder

• Surecolor P serien
• Surecolor T serien
• Surecolor S serien
• Surecolor F serien
• Surelab D serien

Samt alle ældre EPSON storformat.

EPSON garanti
Anmodning om garanti service kan ske direkte hos lfpservice.